Thursday, May 30, 2013

happy gawai

disebabkan aku belajar di sarawak
so, aku sudah terdedah dengan budaya masyarakat sarawak.
sekarang ni office aku dah kosong sebab ramai dah balik kampung
tinggal aku dengan beberapa staff je yang tak balik lagi
disebabkan aku ada ambil cuti lebih sempena cuti gawai ni
so, aku mahu jalan-jalan kuching
yehhhaaaa!!
kuching aku datang!!!
perancangan nak pergi kuching ni dah lama aku plan
dari bulan 2 lagi dah siap beli tiket flight
nasib baik time tu tiket tengah murah so amat lah berbaloi
aku kat sana dah tak payah tempah hotel or amek kete sewa
mereka-mereka yang praktikal disana sudah menanti kedatangan aku (menanti ke?) haha
so aku bole jimat kat situ
flight aku petang esok
tapi aku masih lagi belum packing barang
nilah masalah aku, bila nak traveling je tak tahu nak bawak berapa banyak pakaian
nilah antara part yang aku kurang gemar
hahaha biasa kalau nak travel yang tolong packing kan barang mak aku
tapi aku jauh dengan mak so, arrrgghhhhh kenalah buat sendiri
tak pe slow-slow buat
dikesempatan ni aku nak ucap kan selamat hari gawai kepada kawan-kawan yang sambut gawai
~garu guru gerai nyamai~ kotobian tadau tagazo do kaamatan~ hehehe


1 comment:

  1. selamat bercuti sol.. untung la p kuching kn :D

    ReplyDelete